top_bg_4

SketchUp Pro met 1 jaar Maintenance of
SketchUp Pro Subscription.

Bestel SketchUp Pro 2021 bij ons 

Als u wilt tekenen/schetsen met het aloude potlood en graag een schetsmatig uiterlijk aan uw visuals wilt geven, dan is SketchUp pro zeer geschikt voor u.

 

Subscriptie versie van 275,-ex BTW voor: €265,-

€ 265,- ex BTW

SketchUp Pro Subscription

Subscription SketchUp Pro 1 jaar

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Snelle leercurve
  • Voordelig
sku 2 afb 2

Het principe van SketchUp is gebaseerd op het aloude potlood. Men tekent met het potlood vrijelijk vormen in 2D of 3D. De slimme aanwijzer geeft bijvoorbeeld vanzelf aan op welke as u tekent, en of u op een eindpunt van een lijn staat, op het midden van een lijn of op een oppervlak. Zodra u een oppervlak getekend heeft, kunt u deze in de derde dimensie verheffen of verdiepen door de zogenaamde push/pull-tool.
De gebruikersgroep van SketchUp is zeer divers. Wij hebben SketchUp verkocht en trainingen gegeven aan productontwikkelaars, bloemisten, interieurarchitecten, architectenbureaus, decorontwerpers, meubelmakers, stedenbouwkundige bedrijven, overheid etc. SketchUp Pro Modellen worden eigenlijk overal gebruikt om problemen te managen met betrekking tot 3D situaties. 

SketchUp Pro subscription : 274 euro met korting voor 265 euro voor het eerste jaar (Bestel hieronder uw Subsriptie, bij bestelling krijgt u netjes de manier van installeren meegestuurd.)

  • Subscriptions kunnen vanaf heden aan eindgebruikers geleverd worden! Deze worden aan een Trimble ID gekoppeld.
  • Subscriptions kunnen voor maximaal 1 jaar aangeschaft worden! U kunt deze licentie hieronder bij ons bestellen.

 SketchUp Pro- subscription bundle 1 year Studio: 1095 euro (Geef bij opmerkingen veld uw gewenste keuze aan)

SketchUp Pro 2021

SketchUp Make versus SketchUp Pro

Sketchup Pro heeft: Alle exportfuncties die nodig zijn om tekeningen te kunnen uitwisselen met andere professionals binnen uw branche.

Sketchup Pro heeft: De mogelijkheid om in schaal en met een resolutie van 300 dpi te printen. (Met de gratis versie kunt u enkel met uw schermresolutie printen.

Sketchup Pro heeft: LayOut, waarmee in schaal de diverse plattegronden en doorsneden en 3D tekeningen op 1 blad gepresenteert kan worden.

Sketchup Pro heeft: Dynamische componenten, waarmee parametrische gedragingen gecreeert kan worden. 

Sketchup Pro heeft: Extra gereedschappen zoals de solids tools, stylebuilder etc., waarmee je eigen SketchUp lijnen en stylen kunt ontwerpen.

SketchUp Pro

wordt veelal toegepast in deze sectoren

Grafisch

Filmproducent

Visualisers

Gereral Arts

Automotive

Character Design

Bestel direct SketchUp Pro software bij ons

Binnen 1 dag heeft u uw softwarecodes binnen.

SU2021-ChannelImagery-Aerial-4000x3000