top_bg_2

Ongekende hoeveelheid objecten genereren en zelfs renderen met Skatter

Bestel Skatter plug-in bij ons 

Objecten verspreiden over vlakken, langs curven of losse punten.

Plug-in Prijs: €99,-

€99,- ex BTW

Skatter plug-in

Plug-in

 • bibliotheek met vegetatie
 • Parametrisch
 • Render een oneindige hoeveelheid objecten

 

iMac_EnyaCAD-SKUPro-met-softd

Skatter is de slimme plugin voor objectverspreiding in SketchUp. SketchUp heeft het normaal gesproken zwaar wanneer een scene veel objecten bevat (bv. bomen en vegetatie), maar met Skatter is dat nu verleden tijd en besparen we veel tijd. Met een gedetailleerde controle over de scenes kan we deze voorzien van ongelimiteerde vegetatie. Van een harig tapijt in de woonkamer tot een groot bos.

Render een oneindige hoeveelheid objecten Als u de 'Render Only' functie selecteert, zendt Skatter alle informatie direct door naar de render engine, zonder SketchUp te belasten. Hierdoor blijft uw bestand lichtgewicht en handelbaar, maar kunt u toch een ongekende hoeveelheid objecten renderen.De 'Render Only' functie van Skatter wordt ondersteund door V-Ray, Thea, Corona, Twilight, Raylectron, Indigo en Kerkythea. En het worden er steeds meer!  Om Skatter in combinatie met een andere render engine te gebruiken, dient u 'Render only' uit te vinken.

Bibliotheek
Skatter heeft een uitgebreide bibliotheek met vegetatie. En u mag reguliere updates verwachten met meer interessante content.
De bibliotheek bevat in iedergeval: 4 grassoorten, bomen, struiken, madeliefjes, waterlelies, gravel, 2 types stenen. 

Volledig parametrisch
U kunt altijd terug om uw werk op elk punt nog aan te passen. Elke optie en parameter wordt opgeslagen, dus u hoeft niets te verwijderen of vanaf het begin te beginnen. Gedetailleerde controle over het verspreidingsproces door:Hosts Verspreid objecten over vlakken, langs curven of pak losse punten in het model. Areas Definieer gebieden waar u wel of juist niet objecten wilt verspreiden. Dit kunt u doen door gebruik te maken van SketchUp objecten en curven of door ze zelf te schilderen. Camera clipping Genereer alleen de objecten die zichtbaar zijn voor de camera of laat degene wegvallen die te ver weg zijn.Distribution Verspreid objecten willekeurig, op een grid, een mix van deze twee, op hoekpunten, vlakken, etc. Gebruik hoogte-, hellings- en overlappingsparameters om de verspreiding te finetunen.

Randomness
Plaats objecten willekeurig door gebruik te maken van translatie, rotatie, verschaling en spiegeling.Falloffs Om harde grenzen te voorkomen kunt u zgn. falloff parameters met gebieden, hoogte, helling en camera clipping gebruiken om een soepele overgang te creëren tussen gebieden met en zonder objecten.

 

Skatter plug-in.

Render een oneindig hoeveelheid objecten

 • Uitgebreide bibliotheek met vegetatie;
 • Volledig parametrisch;
 • Controle-opties over het verspreidingsproces;
 • Objecten verspreiden over vlakken, curven of punten;
 • Definieer gebieden met verspreiding;
 • Objecten weergeven die zichtbaar zijn voor de camera;
 • Objecten verspreiden op een grid, willekeurig, een mix;
 • Willekeurig objecten verspreiden;
 • Falloff parameters:
 • Mac & Windows

 

 

Systeemeisen

Quad-core 3+ Ghz processor
8+ GB RAM
Windows 7/8/10 64 bits
Mac OS X 10.9+
SketchUp 2015 + 64bits

Bestel direct de plug-in Skatter bij ons

Binnen 1 dag heeft u uw softwarecode binnen.

.