top_bg_3

SketchUp Pro en SketchUp gerelateerde softwarepakketten

kies het pakket dat bij jou past

U kunt kiezen uit verschillende rendermodules, die bovenop SketchUp geinstalleerd kunnen worden  Deze extra renderpakketten hebben verschillende instelmogelijkheden  SU Podium en V-Ray zijn met een plug-in geintegreerd IN SketchUp. U rendert dus IN SketchUp.
Art-Lantis is een standalone renderpakket die buiten SketchUp om rendert.

SketchUp-Pro-Horizontal-RGB-120px2

SketchUp Pro Subscription

Subscription SketchUp Pro 1 jaar

Het principe van SketchUp software: Men tekent met het SketchUp potlood vrijelijk vormen in 2D of 3D. De slimme aanwijzer geeft vanzelf aan op welke as u tekent, en of u op een eindpunt van een lijn staat, op het midden van een lijn of op een oppervlak bijvoorbeeld. Zodra u een oppervlak getekend hebt, kunt u deze in de derde dimensie verheffen of verdiepen door de zogenaamde push/pull-tool. Beweeg met deze tool over een oppervlak en sleep het omhoog of omlaag!

box_SU-podium 4

SU Podium render

SU Podium

SU Podium software 2.6 inclusief de nieuwste brower (bibliotheken) is een plug-in voor SketchUp Pro om ontwerpen fotorealistisch te renderen. Het draait binnen SketchUp Pro en maakt gebruik van texturen, (achtergrond)kleuren en schaduwvallen in het programma. Of u interieur ontwerper, architect, landschapsarchitect bent, uw ontwerpen kunnen door het SU Podium plug-in fotorealistischer gemaakt worden.  Door de gebruiksvriendelijke interface heeft de plug-in een korte leercurve (hele dag training) en boekt u in zeer korte tijd indrukwekkende resultaten.

box_vray_023

V-Ray software

Professioneel

V-Ray Next voor SketchUp is een complete renderoplossing die binnen Google SketchUp Pro draait. V-Ray Next voor SketchUp is zowel voor Windows als voor Mac OS X verkrijgbaar. 
De plug-in genereert zeer hoogwaardige afbeeldingen die haast niet van echt zijn te onderscheiden ook door de breed scala aan materialen, die in te voegen zijn. Doordat het binnen Google SketchUp Pro draait, rendert het al tijdens het ontwerpen en bespaart u zodoende veel kostbare tijd!

enscape_logo 600

Enscape

Virtual Reality plug-in

Enscape is een gemakkelijk te gebruiken real-time rendering & Virtual Reality Extension voor SketchUp Pro, Rhinoceros, Revit én ArchiCAD. Enscape is Windows only en biedt de ontwerper een snelle manier van 3D visualisatie, waardoor er snel ontwerpbeslissingen gemaakt kunnen worden. Met Enscape tilt uw klant presentaties - of het nu in-house is of bij een klant - naar een hoger niveau. De real-time rendering & Virtual Reality zorgen voor snellere iteraties en een efficiëntere workflow. 

SketchUp-Pro-Horizontal-RGB-120px2-1

Skatter plug-in

Plug-in

Skatter is de slimme plugin voor objectverspreiding in SketchUp. SketchUp heeft het normaal gesproken zwaar wanneer een scene veel objecten bevat (bv. bomen en vegetatie), maar met Skatter is dat nu verleden tijd. Met een gedetailleerde controle over de scenes kan we deze voorzien van ongelimiteerde vegetatie. Van een harig tapijt in de woonkamer tot een groot bos.

Nieuw in SketchUp Pro 2019

SketchUp Pro

SketchUp Pro heeft: Alle exportfuncties die nodig zijn om tekeningen te kunnen uitwisselen met andere professionals binnen uw branche.

SketchUp Pro heeft: LayOut, waarmee in schaal de diverse plattegronden en doorsneden en 3D tekeningen op 1 blad gepresenteert kan worden.

SketchUp Pro heeft: Dynamische componenten, waarmee parametrische gedragingen gecreëerd kan worden. 

SketchUp Pro heeft: Extra gereedschappen zoals de solids tools, stylebuilder etc., waarmee je eigen SketchUp lijnen en stylen kunt ontwerpen.

Meer over SketchUp pro

€ 265,- ex BTW

SketchUp Pro Subscription

Subscription SketchUp Pro 1 jaar

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Snelle leercurve
  • Voordelig
sku 2 afb 2

Het principe van SketchUp is gebaseerd op het aloude potlood. Men tekent met het potlood vrijelijk vormen in 2D of 3D. De slimme aanwijzer geeft bijvoorbeeld vanzelf aan op welke as u tekent, en of u op een eindpunt van een lijn staat, op het midden van een lijn of op een oppervlak. Zodra u een oppervlak getekend heeft, kunt u deze in de derde dimensie verheffen of verdiepen door de zogenaamde push/pull-tool.
De gebruikersgroep van SketchUp is zeer divers. Wij hebben SketchUp verkocht en trainingen gegeven aan productontwikkelaars, bloemisten, interieurarchitecten, architectenbureaus, decorontwerpers, meubelmakers, stedenbouwkundige bedrijven, overheid etc. SketchUp Pro Modellen worden eigenlijk overal gebruikt om problemen te managen met betrekking tot 3D situaties. 

SketchUp Pro subscription : 274 euro met korting voor 265 euro voor het eerste jaar (Bestel hieronder uw Subsriptie, bij bestelling krijgt u netjes de manier van installeren meegestuurd.)

  • Subscriptions kunnen vanaf heden aan eindgebruikers geleverd worden! Deze worden aan een Trimble ID gekoppeld.
  • Subscriptions kunnen voor maximaal 1 jaar aangeschaft worden! U kunt deze licentie hieronder bij ons bestellen.

 SketchUp Pro- subscription bundle 1 year Studio: 1095 euro (Geef bij opmerkingen veld uw gewenste keuze aan)

Bekijk product